Sponsoren

Hoofd sponsoren

Waar ter wereld je ook bent, het is altijd fijn om iets te herkennen. Dat groene flesje, de rode ster, de lachende ‘e’… het is als een fijn weerzien met een oude vriend.

Horeca groothandel Horesca Horecavo. Totaalleverancier voor de regionale horeca. Wij zijn niet zomaar een doorgeefluik, wij zijn uw partner in business. Net als u gaan wij voor kwaliteit!

Maessen Tentsupply is al sinds 1998 een graag geziene partner op veel evenementen, festivals en particuliere gelegenheden. Hoewel het bedrijf steeds in beweging is en innovatie beschouwt als een groot goed, blijven sommige zaken onveranderd.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie voor het vak zijn principes die Maessen Tentsupply bij elk product opnieuw laat zien. Met oog voor detail, efficiëntie en aandacht voor specifieke wensen.

Accent Accountancy. Een veelzijdig accountantskantoor in Katwijk met een persoonlijke aanpak en een heldere kijk op zaken. 


Wij helpen u met alles wat accountancy en boekhouden betreft. Accent biedt u deze diensten aan, zodat uw focus op uw bedrijf kan blijven.

Sponsoren

Gedreven vanuit passie, trots en kennis mêleren wij de lekkerste koffies voor de horeca, het MKB en grootzakelijk. Afnemers onderschrijven de term ‘maatschappelijk duurzaam ondernemen’ en voegen bij het gebruik van onze producten de daad bij het woord.

Fix Fisch is een kwaliteits visgroothandel voor horeca, viswinkels, catering en groothandels in Nederland & Duitsland.

Fix Fisch streeft maar één enkel doel na, en dat is topkwaliteit aanbieden op verantwoordelijke wijze.

Andrews is de Nederlandse marktleider op het vlak van verhuur van airconditioning, verwarming, koeling en ventilatie. Wij bieden de beste oplossing voor zowat elk probleem, ongeacht locatie of industrie, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. .

Evenenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al 25 jaar (sinds 1996) jaar dé specialist in het organiseren van bedrijfsuitje strand bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort, Bloemendaal, Hoek van Holland en IJmuiden. Naast bedrijfsuitjes op het strand zijn wij tevens gespecialiseerd in actieve en creatieve vergaderbreaks, workshops, clinics, workshops, teambuilding programma’s en relatie evenementen

De boutique salons in Noordwijk en Oegstgeest staan voor vakmanschap, professionaliteit, een stuk beleving en met name ook ontspanning. Onze vegan high end producten dragen bij aan die beleving. Voor niche geuren en mooie lifestyle producten bent u ook bij ons aan het juiste adres. Volg ons ook op Instagram voor meer informatie en inspiratie. 
Drenth Vastgoed Beheer is een actief en toonaangevend makelaarskantoor wat is gespecialiseerd in huur/verhuur, beheer en aan/verkoop van woningen en bedrijfsvastgoed (BOG). Ons makelaarskantoor, gevestigd in Noordwijk aan Zee, is volledig thuis in de regionale huurwoningmarkt in de Duin en Bollenstreek. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en door onze jarenlange ervaring (meer dan 25 jaar) slagen wij er snel in uw droomhuis te vinden.
Gewoon goed en vertrouwd. Deskundig en persoonlijk advies en een uitstekende service. Als onafhankelijk assurantietussenpersoon doen wij zaken met meerdere verzekeringsmaatschappijen. Zodoende hebben wij altijd een goede en voordelige verzekering die past bij uw situatie en wensen.

Jos Rijnaarts is van alle tijden. Wij hebben ons oog laten vallen op wijnen die sinds jaar en dag actueel zijn, traditioneel én eigentijds. We kiezen voor de beste wijnen uit de nieuwe wijnlanden waaronder Chili, Argentinië, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Verenigde Staten maar hebben eveneens de traditionele wijnlanden als Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Portugal onverminderd hoog in ons vaandel staan.

LEVEN! Magazine is een regionaal glossy magazine dat vier keer per jaar verschijnt met een oplage van 15.000 exemplaren per regio. Volgens één en dezelfde formule maar met een individuele werkwijze, inhoud en uitstraling wordt er een LEVEN! Magazine uitgegeven in de regio Leiden, de regio Den Haag en de regio Utrecht. Onze lifestyle glossy is bedoeld voor iedereen die in de regio woont en werkt en verhaalt over een breed scala aan onderwerpen. 

Al drie generaties lang staat Meijer garant voor kwaliteit van wonen en werken. Klantvriendelijkheid, een vooruitstrevende visie en voortdurende innovatie hebben er toe geleid dat Meijder zich heeft ontwikkeld van kleinschalig regionaal bedrijf tot een bouwonderneming die in een groot deel van Nederland actief is.
Ruim gesitueerde Jachthaven in parkachtige omgeving direct gelegen aan de Kagerplassen welke in 1944 is opgericht door de heer J. Jonkman Sr. en nog steeds in familie bezit wordt beheerd. De haven bied plaats voor 480 schepen en ligt slechts 300 meter vanaf de Dieperpoel en heeft een goede verbinding met de omliggende plassen en doorgaande waterroutes.

Railcare is een dynamische onderneming, gespecialiseerd in het ondersteunen van werkzaamheden op het spoor, in de civiele bouw en de industrie. Sinds de oprichting van Railcare in 2005 is zowel de diversiteit als ons aanbod aan machines en diensten in sneltreinvaart uitgebreid.

 
The Beards is de band rondom de muzikale duizendpoten Jeroen Kraaijenzang en Michiel van der Rhee. Gewapend met hun gitaren en een altijd strakke drummodule nemen zij u mee in een rit langs de jaren 60 tot nu. Van The Beatles tot aan Punk, van Frank Sinatra tot aan Amy Winehouse. De mannen van The Beards zorgen altijd weer voor een feest der herkenning!

In meer dan 60 jaar tijd is Van Rooijen Hekwerken uitgegroeid van hoefsmid tot exclusieve hekwerk-producent. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen hekwerken en poorten. Heeft u een eigen ontwerp? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo creëert u naast veiligheid ook een fraaie uitstraling van uw perceel!

Van Schooten Bouwmaterialen is al jaren een begrip aan de Boekhorstlaan in Voorhout. De oom van Peter, Jack van Schooten, runde samen met Pim van Kempen sinds 1978 een aannemersbedrijf destijds bekend als “Van Schooten – Van Kempen”. Als kind was Peter van Schooten graag in de zaak van zijn oom te vinden en ontstond zijn interesse voor de bouw. Peter haalde diploma’s in het vakgebied en deed ervaring op bij Aannemingsbedrijf Kortekaas.

Ontwerp, aanleg en renovatie van elektro-, water-, gas-, riool en cv- technische installaties.

DA staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment. Onze gedachte: Als je lekker in je vel zit, sta je positief in het leven. DA helpt je dan ook graag om je fris, gezond en mooi te voelen!

HWS Verhuur is uw HoogWerkerSpecialist in de verhuur van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers in diverse categorieën.

HWS Verhuur helpt u aan deskundig advies op maat voor al uw werk op hoogte, want wij verwachten namelijk niet dat u uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste kiest, maar dat mag u wel van ons verwachten. Samen met HWS Verhuur kiest u voor efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte met veilig en gekeurd materiaal vanuit de grootste hybride verhuurvloot van Nederland.

Koninklijke Beuk is een meer dan 116 jarig familiebedrijf bestaande uit meerdere werkmaatschappijen met een dienstverlenende functie Beuk Touringcars Een touringcarbedrijf welke vanuit Noordwijk, Amsterdam en Hilversum met professionele chauffeurs en reisleiders transfers, tourritten en internationale busreizen verzorgt. Zonder omweg de beste invulling van al uw reiswensen en vervoersdiensten uitgevoerd met het jongste wagenpark van Nederland
Elk Duits meesterwerk bestaat uit gelijke delen precisie en inspiratie. En onze krachtige, doch uitgebalanceerde kruidenlikeur is daar geen uitzondering op. Onze blend uit 56 kruiden als ijskoud shot was altijd al favoriet bij iedereen voor wie originaliteit geen grenzen heeft.
We staan u graag bij in de zoektocht naar het perfecte stukje vlees voor uw menukaart. U mag van ons verlangen dat alle producten uit onze slagerij van een constante hoge kwaliteit zijn. Om hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde (veelal biologische) rustieke vleesrassen uit binnen- en buitenland.
Hermans Interieurbouw is een bedrijf gespecialiseerd van hoogwaardige keukens en exclusieve meubelstukken. Voor zowel bedrijven als particulieren maken wij kwaliteits meubels. Voornaamste bezigheden; Keukens, inloop kasten, kastenwanden, tv meubel, badkamermeubels
Met ongeveer dertig advocaten zijn wij al meer dan 125 jaar een betrouwbare partner voor onze cliënten. We zijn klein als in een overzichtelijk team van advocaten met korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid en groot in onze specialistische kennis op vrijwel alle rechtsgebieden.
Van der Burg & Bol is meer dan 100 jaar geleden begonnen als buurtslager waarna het is uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van vlees, vleeswaren, kaas, wild en gevogelte. Door vestiging sinds 1991 in Foodcenter Forepark Den Haag kunnen wij de gehele randstad binnen 25 minuten bedienen.

Enco Noordwijkerhout is een nieuw Elektra bedrijf. Enco Noordwijkerhout staat voor Elektra, Netwerk, Camera’s en Onderhoud. Wij bieden een service voor de gehele bollenstreek, maar ook daarbuiten. Onze elektricien staat voor kwaliteit, vakmanschap en goede service.

Goed advies is nog maar het begin! Wij streven naar een optimale band met onze klant en geloven in persoonlijk contact. U vindt bij ons voordelige verzekeringen die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarnaast proberen wij u het “Rode loper gevoel” te geven. Of u ons nu belt, mailt of bezoekt: U bent onze belangrijkste klant!
Eatdutchwaffles zet de traditionele Nederlandse stroopwafelneer als een modern en ambachtelijk product. Deze hoofdingrediënten komen terug in de smaak van de stroopwafels en in de uitstraling van de zelf ontwikkelde verpakkingen. Naast Nederland zijn Eat dutch waffles ook te verkrijgen in andere landen van Europa en Amerika. Hier kunnen de mensen dus ook genieten van de lekkerste stroopwafels van Nederland.

Koelhuis van den Berg is gespecialiseerd in het procesmatig besturen van het optimale bewaarklimaat van bol- en knolgewassen.

Het drogen en behandelen van de diversen soorten bol knol en vaste planten vraagt om een nauwkeurig regelbare klimaatinstallatie, waarbij zowel koelen, verwarmen als ventileren met buitenlucht, in de verschillende stadia moet plaatsvinden.

 

Naast onze audiovisuele- en entertainment verhuur realiseert RAV Media veel vaste installaties op audiovisueel gebied en Electro installaties. Wilt u graag uw vaste geluidsinstallatie vernieuwen of upgraden, kennis en kunde vindt u bij RAV Media.

 
Als familiebedrijf gevestigd in Noordwijk levert van der Kwaak AGF aan hotels, restaurants, cateringbedrijven en (zorg)instellingen. Dagelijkse levering is mogelijk van maandag tot en met zondag. Van der Kwaak AGF rijdt via steeds wisselende routes, zodat levering op elk gewenst tijdstip kan plaatsvinden. Avondbestellingen worden de eerstvolgende werkdag geleverd.
 
 

Who let the duck out?

Flügel drink je niet alleen, je drinkt het met al je vrienden om het leven te vieren. Het versterkt het gevoel van saamhorigheid en vriendschap. Het flesje tikken, het dopje eraf draaien en deze op je neus zetten is een uniek ritueel welke je nooit zult vergeten

Naast onze audiovisuele- en entertainment verhuur realiseert RAV Media veel vaste installaties op audiovisueel gebied en Electro installaties. Wilt u graag uw vaste geluidsinstallatie vernieuwen of upgraden, kennis en kunde vindt u bij RAV Media.

 

 

 

Jouw logo ook hier? 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

info@winterwonderlandnoordwijk.nl 

Pallas Optiek is gevestigd in de bloemenbadplaats van Nederland, Noordwijk. Pallas Optiek onderscheidt zich in de markt door een sterk ontwikkeld gevoel voor mode, wat benadrukt wordt door exclusieve brillen/zonnebrillen en de modern ingerichte winkel. Monturen en contactlenzen zijn van een kwalitatief hoog niveau.

Euro Cargo Aviation is an independent Dutch GSA with offices in The Netherlands, Belgium, France,
Sweden, Norway, Denmark, Finland, Lithuania (Baltics), Germany, Austria, Switzerland, Poland, The United Kingdom, Ireland,
China, Hong Kong, The United States, United Arab Emirates and Uganda.

Etablished in 1997, the company can pride itself with many years of experience in the cargo aviation business.
Our aim is to represent leading scheduled and non-scheduled airlines in multiple countries, offering a wide network of destinations.
We strive for excellence in service in the field of cargo sales, warehouse supervision, flight operations and after sales.

Bezoek Gelita en geef ons een kans om je smaakpapillen te laten verbazen met de beste Italiaanse ijskoffie die verkrijgbaar is in Nederland.

 

 

 

Wat 100 jaar geleden met paard en wagen begon, is uitgegroeid tot een brede dienstverlener in grond-en sloopwerken, transport en afvalcontainers. Na een eeuw aanwezigheid is Gebr. van der Putten niet meer weg te denken uit de regio Duin-&Bollenstreek. 

 

 

 

 Jouw logo ook hier? 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

info@winterwonderlandnoordwijk.nl